Atelier 88
16184
post-template-default,single,single-post,postid-16184,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Atelier 88

Atelier 88

Hoewel de naam nieuw is liggen de wortels van Atelier 88 in het eind van de jaren tachtig van de vorige eeuw. Zoals zoveel ateliers is ook het huidige atelier bescheiden begonnen. Maar alleen al het feit dat ze nog steeds bestaan, al is het onder een andere naam, geeft aan dat we hier te maken hebben met mensen die serieus met hun werk bezig zijn.
Dat vertaalt zich natuurlijk naar het werk. De begeleiding van het atelier wilde graag een zo compleet mogelijk beeld geven van de huidige stand van zaken. Vandaar dat u werk van twaalf mensen tegenkomt in deze tentoonstelling. Kleurrijk, herkenbaar, vrolijk, ontroerend maar bovenal gemaakt met overtuiging en overgave.

Tags: