Levering-, verzend- en retour beleid
16989
page-template-default,page,page-id-16989,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Levering-, verzend- en retour beleid

LEVERING-, VERZEND- EN RETOUR BELEID WEBSHOP ATELIER GALERIE KEMPRO

LEVERING DOOR ATELIER

Al onze producten komen, van idee tot product, tot stand in ons atelier in Sterksel. Als atelier zijn we sterk afhankelijk van de fysieke gesteldheid van onze deelnemers. Daarnaast hebben we beperkte ruimte om grote voorraden aan te houden en soms moeten we even wachten op de levering van nieuwe materialen.

 

Wij streven ernaar om de via onze website bestelde kunst- en/of designobject(en) binnen 5 werkdagen te verpakken en te verzenden. Producten die wij standaard op voorraad hebben kunnen wij natuurlijk direct na uw bestelling opsturen. Als sociale, niet commerciële instelling is het soms lastig de productiviteit constant te houden, dus mocht de levertijd tegenzitten, dan hopen we op uw begrip.

 

VERZENDEN
Voor alle standaard verzendingen, wij leveren alleen aan Nederland en België, maakt Atelier Galerie Kempro gebruik van PostNL. Verzending is gratis voor een bestelling boven een bedrag van €100,00 voor verzendingen binnen Nederland en €150,00 voor België. Voor een standaard pakket wordt voor Nederland € 5,95 kosten in rekening gebracht en €8,95 voor België.

 

CLICK & COLLECT = AFHALEN IN DE GALERIE
Via onze webshop kunt u een bestelling plaatsen waarbij u deze niet aan huis laat leveren, maar komt ophalen bij onze galerie. Click & Collect is een service die volledig gratis wordt aangeboden bij het plaatsen van een bestelling. Wij dragen er zorg voor om uw bestelling direct voor u klaar te zetten. Kijk op onze site onder het kopje ‘contact’ voor de actuele openingstijden.

 

RUILEN?
Wilt u uw kunst- en/of designobject(en) ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@kempro.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons in de galerie. Hier krijgt u een volledig overzicht van al onze producten. Ze bent u verzekerd van de juiste keus!

 

BEDENKTIJD EN RETOUR
Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kempro.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.
Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.