Keramiek
15530
page-template-default,page,page-id-15530,page-child,parent-pageid-15436,theme-bridge,bridge-core-3.1.8,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Keramiek

Kempro ontwerpt keramiek met passie, maakt keramiek met vakmanschap en verkoopt keramiek aan mensen die het mooi vinden.

Keramiek van Kempro is kwalitatief goed en onderscheidend mooi. Daarom verkopen wij onze producten zonder enige verwijzing naar een beperking of handicap. Kempro producten worden in de eigen galerie en in de reguliere detailhandel verkocht voor een marktconforme prijs. Het zoeken naar de balans tussen vraag en aanbod en het behouden en vernieuwen van modellen gaat altijd door.

 

Modellen

Kempro heeft verschillende keramiekmodellen in de collectie. Het meest bekend zijn de bollen. De structuur van de opbouw houden we in meerdere of mindere mate zichtbaar. Daarmee benadrukken we het ambachtelijk vakmanschap waarmee ze gemaakt zijn. De kleinste bol heeft een doorsnede van 10 cm de grootste bol een doorsnede van 45 cm.