Giovanni Cortenbach
20348
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20348,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Giovanni Cortenbach

Giovanni is de man met dromen, hij droomt groot. Hij wil ook groot werken, dat vindt hij prachtig. Als hij met iets bezig is, is zijn hoofd al bezig met het volgende. Het maakt hem zeer veelzijdig maar soms ook ongeduldig. Het liefst zou hij iedereen, met name vrouwen, portretteren. Maar we gaan stap voor stap en systematisch te werk.

Momenteel beschilderd Giovanni keramiek (hierin heeft hij een eigen lijn in landschappen) en maakt hij meerkleuren afdrukken van linosneden. Daarbij zijn oude meesters het hoofdonderwerp. Van zijn hand is het werk: “Het meisje met mijn parel”.

Category
ambachtelijk werker, graficus, keramist