Giovanni Cortenbach
19864
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19864,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Giovanni Cortenbach

Het is voor Giovanni de tweede maal dat hij bij Kempro is. En hij is super gemotiveerd! Super trots is hij op zichzelf en wij op hem dat hij zich weer bij het Kempro-team mag voegen.

Giovanni is de man met de prachtige dromen. Zijn basis is het ambacht maar zijn ambitie is de kunst. Het liefst zou hij iedereen, met name vrouwen, portretteren op grote schildersdoeken maar hij weet heel goed dat hij klein moet beginnen. Stapje voor stapje. Momenteel richt hij zicht op keramische schalen die hij zelf maakt in de mal om ze vervolgens van een horizon en zon te voorzien in engobes.

Link naar werken in webshop

Categorie
ambachtelijk werker, keramist