Roland Lahaye
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Roland Lahaye

Roland is een tekenaar die het liefst portrettekenaar zou zijn. Alleen portretten, waarbij hij uitgaat van een gevonden ‘kop’ in tijdschrift. Toch heeft hij onder begeleiding zoveel meer vaardigheden ontwikkeld waarvan hij eerst zei: Ik denk niet dat ik dat kan. Keramiek, diverse schildertechnieken op doek of papier. Zijn ‘koppen’ zijn van tweedimensionaal naar driedimensionaal gegaan in klei, om vervolgens in klei weer naar tweedimensionaal te gaan. Heel knap voor iemand waarbij onzekerheid de grootste handicap is.

 

Daarnaast is Roland een woordkunstenaar. In zowel schrijven als spreken. Zo is hij lid van BuroMEGA (Mijn Ervaring Geeft Antwoord), een team van Ervaringsdeskundig binnen Kempenhaeghe, schrijf hij columns, is hij spreker op congressen en doet hij zijn verhaal op scholen. Roland wil als ervaringsdeskundige mensen met epilepsie helpen mondiger te worden en eigen regie te pakken. “Zo dient mijn eigen epilepsie een doel en kan ik er een positieve draai aan geven.”

Link naar werken in webshop

Category
graficus, keramist, schrijver, tekenaar/schilder