Productcategorieën Papier
-1
archive,tax-product_cat,term-papier,term-175,theme-bridge,bridge-core-2.9.0,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Papier

In ons atelier wordt op de traditionele Europese wijze papier gemaakt met dezelfde basistechnieken als twee eeuwen geleden. Aangeleverd (100%) katoen wordt in kleine stukjes gescheurd en geknipt en gaat dan ‘de Hollander’ in. Daarin wordt de vezel gekneusd en vermalen tot pulp. Deze pulp is de basis voor het papier. De kleur van de katoen bepaalt de kleur van het papier. Standaard worden vellen papier geschept van A3, A4 en A5. Andere maten zijn op bestelling leverbaar.

Voor onze eigen unieke wenskaarten worden kleine vellen papier geschept. Op deze kleine vellen papier worden lino’s gedrukt die in het atelier zijn ontworpen. Zo ontstaan kleine kunstwerkjes om te versturen. Voortdurend worden er nieuwe ontwerpen gemaakt voor deze wenskaarten. Met name kunstenaars gebruiken ons handgeschept papier als ondergrond voor een nieuw kunstwerk.

Showing 1–12 of 19 results