Floor Verheij-De Haan
165
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-165,theme-bridge,bridge-core-3.1.2,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Floor Verheij-De Haan

Floor zat in het verleden op de Kunstacademie, tot dat haar epilepsie maakte dat ze hier mee moest stoppen. Ze maakte de overstap naar het atelier van Kempro. Hier werkt ze nu twee dagen geheel zelfstandig aan haar kunst.

Haar passie is grafiek en soms wisselt ze dit af met schilderen op doek of beeldhouwen. Kenmerkend voor alles is dat Floor waanzinnig gedetailleerd werkt. Iedere centimeter op het doek of etsplaat krijgt haar volle aandacht. Geen enkele streep is toevallig en Floor werkt dan ook uiterst geconcentreerd. Net zolang tot het totale beeld haar goedkeuring krijgt.

Categorie
beeldhouwer, graficus, tekenaar/schilder