Roy Engels
19222
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19222,theme-bridge,bridge-core-3.1.0,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Roy Engels

Roy volgde op het mbo de opleiding fotografie en grafische vormgeving, helaas heeft hij deze niet heeft kunnen afronden door zijn epilepsie. Toch is Roy een doorzetter en heeft vervolgens een thuiscursus fotografie en grafische vormgeving gevolgd welke hij met hoge cijfers behaalde.

‘Iedereen wordt binnen Kempro geaccepteerd zoals hij of zij is. Dat geeft vrijheid en ruimte.’

Momenteel is Roy nog aan het ontdekken waar zijn expertises liggen. Hierbij proberen we samen te kijken naar de kennis die hij al heeft en welke hij wil ontwikkelen.

De meest recente aanwinst binnen Kempro is Roy Engels. Roy studeerde fotografie en grafische vormgeving, die hij door zijn epilepsie helaas niet heeft kunnen afmaken.  Toch is Roy een doorzetter en heeft vervolgens een thuiscursus fotografie en grafische vormgeving gevolgd en haalde hierin hoge cijfers.

‘Binnen Kempro wordt je werk en beperking geaccepteerd en dat geeft heel veel voldoening. Iedereen wordt geaccepteerd zoals die is op zijn of haar manier en dat is mooi binnen de Kempro.’

Momenteel is Roy nog aan het ontdekken waar zijn expertise(s) ligt. Hierbij proberen we samen te kijken naar de kennis die hij al heeft en welke hij wil ontwikkelen.

Link naar werken in webshop

Categorie
kunstenaar