Trees Speelman
20796
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20796,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Trees Speelman

Trees is één van de initiatief nemers tot het oprichten van een ateliergroep, de start van Kempro. Ze begin met schilderen en aquarelleren maar stapt op enig moment over op teksten. Trees maakt heel veel gedichten. Ze getuigt daarin van gevoel voor humor maar ook van een scherpe blik op de actualiteit van de wereld. In 2012 brengt Kempro er een gedichtenbundel uit met 101 gedichten van Trees. Een deel daarvan is door Trees voorzien van een tekening.

 

Uit het voorwoord onderstaand citaat:

“De gedichten in deze bundel geven een beeld van Trees. De lezer krijgt als het ware een kijkje in haar denk- en interessewereld. Een wereld die verbazingwekkend breed blijkt te zijn voor wat betreffende de thematiek. Een wereld vol humor, plagerijtjes en overpeinzingen over mensen en dieren en de dingen die ze doen.”

Link naar werken in webshop

Category
kunstenaar