Huub Aarden
20797
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20797,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Huub Aarden

Huub was ook een van de Kempro-deelnemers van het eerste uur. Huub was door zijn veelzijdige creativiteit en zijn bijzonder innemende persoonlijkheid, één van de drijvende krachten in de ateliergroep.

In Huub’s werk speelt de natuur een hoofdrol. In veel van zijn werken zijn bomen of bloemen te zien. De laatste tijd werd ook zijn fascinatie duidelijk voor luchten met een ondergaande zon. Zijn werken uit die periode hebben dat dan ook allemaal als onderwerp.

Voor Huub was kunst een communicatiemiddel, een aanleiding om in contact te komen met anderen. Zijn auditieve handicap was daardoor nauwelijks een beperking. Een vriendelijke man die ons behalve prachtig werk ook een begrip naliet; ‘Huubkes lucht’.

Op 4 februari 1999 overleed Huub aan een tweede hartaanval. Hij was herstellende van zijn eerste hartaanval en de dag ervoor had hij met ons gevierd dat het atelier verder zou gaan als een full-time activiteit.

Link naar werken in webshop

Category
kunstenaar