Huub Robberts
20798
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20798,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Huub Robberts

Och wat zijn we blij geweest met Huub als één van ateliermedewerkers bij Kempro. In de loop van de jaren heeft hij diverse technieken aangepakt, maar toch, toch keert hij telkens weer terug naar het tekenen. Bekijk zelf zijn stijl en manier van tekenen, je zult dán begrijpen dat het zo vanzelfsprekend is dat hij tekent. Zijn onderwerpen haalt hij uit de actualiteit. Huizen, het koningshuis en mensen zijn onderwerpen die met regelmaat terugkeren in zijn tekeningen. Je hoeft je nooit af te vragen welke tekeningen van Huub zijn, ze zijn speels, veelkleurig en vrolijk.

Ook vindt Huub bij Kempro zijn sociale contacten. Hij is een allemansvriend, houdt heel de wereld voor de gek. En als hij met gelijke munt wordt terugbetaald kan Huub daar hartelijk om lachen. Iedereen was al heel trots op hem maar werd nog trotser toen werk van Huub werd opgenomen in de collectie van The Museum of Everything in Londen.

Huub werkte tot zijn overlijden, op 78 jarige leeftijd, bij Kempro. Huub heeft ons zulke mooie tekeningen nagelaten, iedereen kan nu genieten van zijn visie op kunst.

Link naar werken in webshop

Category
kunstenaar