KEMPRO – Work in progress
15945
post-template-default,single,single-post,postid-15945,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

KEMPRO – Work in progress

KEMPRO – Work in progress

Na ruim 13 weken in ‘Corona-lockdown’ mochten we begin juni weer enkele van onze kunstenaars en ambachtslieden ontvangen binnen ons atelier. Net zoals voor iedereen betekende deze onzekere en onrustige periode voor de mensen binnen Kempro wat anders. Zo raakte een enkeling in een sociaal isolement, terwijl het voor de ander als een vakantie voelde. Toch was er één gemeenschappelijke deler: de ontwikkeling van creativiteit. Want wat doe je als je ‘normale dag’ ineens niet meer zo normaal is en je vertrouwde dagritme weg valt? Je gaat opzoek naar een nieuwe manier.

Work in progress is de naam van onze nieuwe exposite, verzorgd door de eigen mensen binnen het atelier van Kempro. Waar we voor de lockdown vaak in de waan van de dag verkeerden zijn we nu juist weer terug bij de basis: het proces. En vaak is een proces nóg interessanter dan het eindproduct. Graag willen we u dan ook meenemen in ons proces. Een proces van worsteling, ontplooiing, terug bij af zijn, opnieuw beginnen en uiteindelijke trots. De expositie ‘Work in progress’ betekent ook letterlijk dat we u laten zien hoe een werk tot stand komt. De galerie wordt tijdens deze expositie zelfs deels atelier. Een werkplek waar tijdens de expositie wordt gewerkt aan een serie schilderijen.

Anders dan dat u van onze gewend bent, openen we deze expositie niet met een officiële opening. Maar ontvangen we u graag gefaseerd vanaf zondag 19 juli. Onze voorlopig aangepaste openingstijden zijn: woensdag, donderdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

We zijn blij u weer te mogen ontvangen!

De kunstenaars, ambachtslieden, medewerkers en vrijwilligers van Atelier Galerie Kempro