Annemieke van Melzen & René Rijpma
16358
post-template-default,single,single-post,postid-16358,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Annemieke van Melzen & René Rijpma

Annemieke van Melzen & René Rijpma

Annemieke van Melzen maakt olieverfschilderijen en tekeningen gemengd met collages en olieverfaccenten. In de detaillering geven met engelengeduld over elkaar aangebrachte verflaagjes een doorschijnend effect met speelse resultaten en interpretaties. In de totaliteit valt op dat realisme en surrealisme elkaar op vaak verrassende wijze aanvullen en zelfs versterken.

De beelden van René Rijpma blinken uit door harmonische verhoudingen en organische vormen. De ruwe steen, regelrecht uit de natuur, vormt voor hem de primaire aanleiding tot het maken van het beeld. René blijft zoeken totdat hij een vorm ontdekt waarbij de natuurlijke tekening en karakter van de steen goed tot hun recht komen.