De Verbouwing
16045
post-template-default,single,single-post,postid-16045,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

De Verbouwing

De Verbouwing

Op het terrein rond Kempro wordt gebouwd en verbouwd en ook binnen het gebouw van Kempro vinden verbouwingen plaats. We krijgen een nieuwe ovenruimte op de plaats waar we kantoor hielden en we krijgen een nieuw kantoor waar we eerst de opslag hadden.  Om die reden moeten  we alles weer een andere plaats geven en hebben we werk in handen gekregen dat we eigenlijk bijna waren vergeten. We zijn juweeltjes van jaren geleden tegengekomen. Ze blijken prachtig te combineren met recent werk.

Zo is een bijzondere tentoonstelling ontstaan uit verleden en heden. Een tentoonstelling waarin we af en toe weer wat anders hangen.  Gewoon omdat we zoveel moois hebben dat het niet in één tentoonstelling past.