Eva Beumer & Annelies Reijers
26
post-template-default,single,single-post,postid-26,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Eva Beumer & Annelies Reijers

Eva Beumer & Annelies Reijers

Galerie Kempro toont afwisselend reguliere kunst en outsider art maar is altijd verrassend en vernieuwend. Neem bijvoorbeeld komende ‘Papier’ expositie. Niet op papier maar met papier. Deze duo-expositie nodigt u uit om met uw neus daadwerkelijk (bijna) bovenop het werk te staan.

Van dikke lagen papier, gecombineerd met andere materialen, maakt Eva Beumer ‘echo’s van het leven. De objecten zijn soms figuratief, soms abstract. Grafische elementen maken het beeld compleet. De twee de exposant Annelies Reijers maakt objecten waarin papier ook de hoofdrol vervult. Oude boeken, gekleurd papier, braillepapier. Annelies ‘leest’ het papier en geeft het een nieuw verhaal waarin lijnen en licht hun rol spelen.