Grafisch Atelier Den Bosch
5
post-template-default,single,single-post,postid-5,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Grafisch Atelier Den Bosch

Grafisch Atelier Den Bosch

In een wereld die steeds verder digitaliseert, biedt het Grafisch Atelier Den Bosch kunstenaars, vormgevers en liefhebbers alle mogelijkheid te experimenteren met verschillende ambachtelijke grafische technieken.
Door het werken in de goed uitgeruste werkplaats en door de ondersteuning van deskundigen blijft de vakkennis van zeefdruk, hoog- en diepdruk, steendruk, cyanotypie, gomdruk en riso levend. Aan ons de eer om het resultaat hiervan tentoon te stellen!

Op zondag 12 januari ontvangen wij u graag om 15.00 uur bij Galerie Kempro voor de opening van de tentoonstelling waarin 11 professionele kunstenaars/vormgevers hun werk laten zien. Ieder met een eigen specialisatie, maar samen een team dat laat zien alle grafische technieken in huis te hebben.

Heeft u wel interesse, maar komt 12 januari niet uit? Geen probleem; de tentoonstelling van het Grafisch Atelier Den Bosch is nog tot en met 1 maart te bezichtigen in onze galerie.

Wij kijken er naar uit u te mogen begroeten!

Willemijn van Dorp, Addy Graafmans, Lisetteh Huijsman, Maartje van der Kruijs, Henny Schakenraad, Roos Terra, Helma Veugen, Marie-Louise Wasiela, Astrid Florentius, Peter Koene, Sarah Linde van den Dungen en medewerkers van Atelier Galerie Kempro