Guus Wich
16151
post-template-default,single,single-post,postid-16151,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Guus Wich

Guus Wich

Tijdens de opening kunt u genieten van de kleurrijke schilderijen van Guus en met hem van gedachte wisselen over de vraag welke invloed kunstenaars op elkaar hebben.
Zelf hangt hij het liever niet aan de grote klok. Maar Guus Wich bereikt een dezer dagen een nieuwe mijlpaal in een mensenleven. Hij behoort daarmee tot de sterken van zijn generatie. Ook in zijn werk behoort Guus tot de sterken. De ontwikkeling die hij als kunstenaar heeft doorgemaakt is indrukwekkend. En nog steeds gaat hij door. Zijn thematiek veranderd, zijn kleuren veranderen mee. Wat niet veranderd is het plezier dat van zijn werk afstraalt. Guus blijft artistiek gezien nog steeds jong.