Jan Vosters & Ruud Rijcken
16092
post-template-default,single,single-post,postid-16092,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Jan Vosters & Ruud Rijcken

Jan Vosters & Ruud Rijcken

Graag nodigen wij u uit voor de opening van de tentoonstelling van Jan Vosters en Ruud Rijcken op zondag 15 september om 15.00 uur. Tijdens de opening kunt u met de kunstenaars kennismaken en met hen van gedachten wisselen over hun schilderijen en beelden; de wijze waarop zij geïnspireerd raken en dit gebruiken om een kunstwerk te maken.

Jan Vosters schildert vanuit de grootsheid van de schepping die hem boeit. Compositie en pure vorm bepalen zijn ruimtelijk schilderen. Thema’s rond leven en dood, maar ook bruisende elementen en verval zijn in het werk te vinden.

Ruud Rijcken maakt beelden en wordt daarbij geïnspireerd door zijn directe omgeving zoals moeder en kind, het gezin of een persoon die indruk op hem maakt. Ook laat Ruud zich leiden door een mooie structuur of door de kleur van de steen.