Atelier KEMPO 25 jaar
29
post-template-default,single,single-post,postid-29,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Atelier KEMPO 25 jaar

Atelier KEMPO 25 jaar

Graag nodigen wij u uit voor de opening van onze tentoonstelling ’25 jaar Atelier Kempro’ op zondag 1 september om 15.00 uur. Onder begeleiding van accordeonist Leo De Vlieger kunt u kennis maken met de kunstenaars en ambachtslieden van Atelier Kempro. En uiteraard de collectie bewonderen die speciaal voor dit jubileum is vervaardigd. 25 jaar geleden begon het Kempro-avontuur: een ontmoetingsplaats voor kunst, (outsider)kunstenaars en kunstliefhebbers die optimale voorwaarden schept waaronder creativiteit gedijt.

Sinds 1994 maakte Kempro een gestage groei door naar wat het nu is; een werkplek voor mensen die weliswaar met een handicap moeten omgaan maar creatief of ambachtelijk tot verwonderlijke dingen in staat zijn. In deze tentoonstelling laten we het werk zien van de groep kunstenaars en ambachtsmensen die momenteel binnen het atelier werkzaam zijn.