Jubileumtentoonstelling Atelier Kempro
16315
post-template-default,single,single-post,postid-16315,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Jubileumtentoonstelling Atelier Kempro

Jubileumtentoonstelling Atelier Kempro

In 1994 ging Atelier Kempro parttime van start met een vijftal creatief getalenteerde bewoners. Nu, tien jaar later, is Kempro voor bijna twintig kunstenaars en ambachtslieden de plaats om te werken met teken- en schildermateriaal; zich uit te drukken in hoogdruk, diepdruk en zeefdruk, te beeldhouwen in hout of steen. Ze kunnen er met keramiek werken, papierscheppen, tapijtknopen, of op een creatieve manier met glas aan de slag. Daarnaast is Kempro een ontmoetingsplaats geworden voor kunstenaars en kunstliefhebbers.


In deze jubileumtentoonstelling is recent werk uit eigen huis te zien.Uitgangspunt bij de samenstelling was kwaliteit en diversiteit; Kempro zoals het nu is.