Kempro Online
16023
post-template-default,single,single-post,postid-16023,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.8,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Kempro Online

Kempro Online

Het atelier van Kempro bloeit en groeit. Nieuwe talenten groeien uit tot vaste waarden en bewijzen dat met een – volgens kenners zeer verdiende – prachtige expositie. Tevens schittert alle Kempro-kunst vanaf heden ook in cyberspace. De splinternieuwe prachtige website WWW.KEMPRO.NL  biedt u een prachtig inzicht in de wereld van outsiderkunst. Verbaas u in alle rust over de vindingrijkheid en ongebreidelde fantasie van de kunstenaars uit het eigen atelier alsook bekende namen uit binnen- en buitenland. Het is een genot om kunst om te bekijken, maar ook om het te verzamelen. Te bezitten. Én om te schenken natuurlijk: een kunstzinnig cadeau verslaat het obligate boeket of de doodsaaie bon. Via de nieuwe website van Kempro vindt u allerlei voorbeelden van verrassende creatieve cadeaus, een diep persoonlijk bezit of een veelzeggende gift. Eenmaal geraakt door de kracht van (outsider)kunst kunt u in de galerie met eigen ogen testen of de werkelijkheid uw online beleving evenaart of zelfs overtreft.

Creatieve ontdekkingen

Beperkingen zijn niet boeiend, mogelijkheden wel. Dat is het motto van waarmee Kempro excelleert. We geloven in de kracht van permanente educatie en daarbinnen verkent iedereen zijn of haar eigen grenzen en doelen. Kunstenaars en ambachtsmensen bepalen zelf wat ze willen doen en wat ze willen leren. Het eigen atelier is in 1994 een vernieuwend concept binnen Kempenhaeghe; bijna een kwart eeuw later timmert Kempro nog steeds aan de weg. Nu ook met een volledig vernieuwde website waar alle speerpunten aan bod komen. De zogenoemde ‘outsider’ kunstenaars van Kempro werken met teken- en schildermateriaal; drukken grafieken, beeldhouwen in hout of steen of werken met keramiek. Schilderingen, litho’s, pentekeningen, aquarellen, handgeschept papier, handgeknoopte kleden of kussens, keramiek: vele mogelijkheden om een persoonlijke keuze te maken.

Unieke stijlen

Kunst van Kempro kunstenaars straalt op heel veel plaatsen binnen Kempenhaeghe, maar ook bij particulieren, organisaties en bedrijven in de regio. Dank zij de kunstuitleen kan een ieder thuis genieten van kunst. Makkelijk, afwisselend en vriendelijke voorwaarden. De kracht van Kempro is de kwaliteit, die in goede handen is bij een sterke groep van achttien kunstenaars en ambachtsmensen. Kempro resideert in een eigen gebouw met een uitstekend geoutilleerd atelier en een professionele galerie. Door begeleiders en vrijwilligers worden randvoorwaarden gecreëerd. Ondersteuning wordt geboden en tips worden gegeven maar uiteindelijk moet iedereen het werk zelf doen en maken. Daardoor blijven de eigenheid en de unieke persoonlijke stijlen gewaarborgd en waar mogelijk versterkt. Zo geeft iedereen een eigen kleur aan het werk binnen Kempro.

Trots op talenten

De hoge kwaliteit van de tentoonstellingen, in combinatie met de uitstraling van de galerie, hebben Kempro gemaakt tot een hotspot waar kunst, kunstenaars en kunstliefhebbers elkaar ontmoeten.

Met de talenten van de kunstenaars en het vakmanschap van de ambachtsmensen worden kansen gepakt die eerder voor onmogelijk werden gehouden. Die lijn doortrekken is een doel met een mooi perspectief. Gedurende de zomerexpositie KEMPRO ONLINE kunt u van 10 juil tot 28 augustus kennis maken met het nieuwe werk van bekende én nieuwe talentvolle Kempro kunstenaars. Graag nodigen wij u uit voor een enerverend bezoek. Volop voorpret op www.kempro.nl.