Kempro ruimt op
16042
post-template-default,single,single-post,postid-16042,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Kempro ruimt op

Kempro ruimt op

De zolder raakt overvol. Na bijna twintig jaar schilderen, vormgeven en creëren in het  bloeiende atelier van Kempro, begint het magazijn uit te puilen. De kunst dringt door de voegen en kieren. Van alle kunstenaars die in het atelier hebben gewerkt en van alle creatieven die nu nog dagelijks de ruimte doen sidderen, staat waardevol werk opgeslagen. Veel creaties vinden hun weg via de kunstuitleen. Van andere moeten we afscheid nemen.

Tegendraads

De collectie van de kunstuitleen is qua volume op niveau en is in de loop der jaren loopt zelfs ietwat uit het jasje gegroeid. Bovendien weet een groeiend aantal kunstenaars de weg naar de galerie te vinden. Kortom: kunst in overvloed. Met pijn in het hart maar zeker ook trots in het hoofd, gaat Atelier Kempro stunten met kunst en biedt alle bezoekers de mogelijkheid hun lente op te vrolijken tegen vriendelijke voorjaarsprijzen. Een klein bedrag een groot plezier. Kunst is altijd wat tegendraads. Nu door de ingrijpende wijzigingen in de bebouwing en de infrastructuur het terrein helemaal overhoop ligt, gaat Galerie Kempro opruimen. Wij achten dit een uitgelezen moment voor een serieuze uitverkoop. Bezoekers die de moeite nemen om even creatief een stukje om te rijden, kunnen ons zeker bereiken. Die verpozende inspanning beloont Kempro met kunst en keramiek dat fors is afgeprijsd.

Boter bij de vis

Voor deze ene keer is de succesvolle Kempro-formule aangepast: geen mooi uitgebalanceerde presentatie en geen uitgekiende belichting. De werken zijn gewoon voor de voet neergezet of opgehangen. Het kunstwerk dat u aanspreekt is direct beschikbaar. De koper hoeft niet tot het einde van de tentoonstelling te wachten want dit keer stunten we met de formule: kiezen, betalen, meenemen. De omvang van deze unieke sale is groots. Werk dat nooit te koop was, wisselt nu van eigenaar voor een vriendenprijs. Schilderijen, tekeningen, grafieken, onder andere van Christiaan Ploum, Gerrie Volckerick, Danny de Nil en Kevin van der Heijden . Het werk is deels ingelijst, deels voorzien van een passe-partout en deels zo uit een la gepakt.