Kunstatelier De Heygraeff
16265
post-template-default,single,single-post,postid-16265,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Kunstatelier De Heygraeff

Kunstatelier De Heygraeff

het maken van kunst worden “normale” mensen vaak belemmerd door allerlei secundaire motieven. Ze willen “vernieuwend” of “onderscheidend” zijn. Iemand met een verstandelijke handicap heeft minder last van die belemmeringen en door die onbevangenheid ontstaat vaak spontaan en verfrissend werk.
Dit “streepje voor” is voor De Heygraeff het uitgangspunt. Van daaruit werken ze verder aan de ontwikkeling van talent. Het atelier richt zich vooral op schilder- en tekentalent, en dat is in deze tentoonstelling natuurlijk zichtbaar. Het werk van Esther, Jacqueline, Marieke, Natalie, Luuk, Nol, Rob en Rob is dan ook zeker een bezoek aan de galerie waard.