Louis Derijks
16206
post-template-default,single,single-post,postid-16206,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Louis Derijks

Louis Derijks

In oktober wordt Louis Derijks 80 jaar. Reden voor Galerie Kempro om een tentoonstelling aan het werk van Louis te wijden. Louis Derijks is een allround kunstenaar.
Zijn voornamelijk abstracte werk beoogt niet het zichtbare weer te geven, maar verbeeldt meditatie en gevoelens. Het recente werk straalt rust en eenvoud uit zonder voorspelbaar of eenvoudig te zijn. De tentoonstelling in Kempro laat werk zien van zijn vroege figuratieve periode tot recente gemengde technieken. Elke productie is een kijkwerk op zich vol verrassingen en bijna persoonlijk te interpreteren details.