Marleen Kunnen
16484
post-template-default,single,single-post,postid-16484,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Marleen Kunnen

Marleen Kunnen

In de schilderijen van Marleen Kunnen zie je bloemen over het doek dwarrelen, vissen en vlinders zwemmen en vliegen over het doek. Je kijkt naar een droomwereld, of een stukje daarvan, een toevluchtsoord. Een ideale wereld waar je je af kunt sluiten voor al je zorgen en angsten, waar je even de rust in jezelf kunt vinden, ver weg van de drukte uit het ‘normale’ leven.

Met haar schilderijen wil Marleen meer positiviteit in de wereld brengen. Een tegenhanger voor al het negatieve wat er om ons heen gebeurt, om mensen aan te sporen meer positiviteit voor zichzelf te gaan zoeken.

De schilderijen van Marleen lijken oneindig. De droomwereld houdt niet op aan de rand maar gaat denkbeeldig verder, alsof je door een raam de droomwereld in kijkt. Een wereld in beweging.

Naast de Academie voor Beeldende Kunst heeft Marleen ook het Grafisch Lyceum succesvol afgerond. Dit is wat je goed in haar werk terug kunt zien. De compositie speelt belangrijke rol, en ook het contrast tussen grafische geabstraheerde vormen in combinatie met realistisch schilderwerk is een vaak terugkerend gegeven in het werk van Marleen.