Plastic Soep│Leerlingen De Berkenschutse
16737
post-template-default,single,single-post,postid-16737,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Plastic Soep│Leerlingen De Berkenschutse

Plastic Soep│Leerlingen De Berkenschutse

Wat gebeurt er eigenlijk met ons plastic afval? En wat is dan de zogenaamde plastic soep? Deze vragen waren het uitgangspunt van dit kunstproject.
13 leerlingen van De Berkenschutse zijn de afgelopen weken aan de slag gegaan met het plastic soep kunstproject. De opdracht: maak van plastic afval een nieuw kunstwerk.
De docenten van De Berkenschutse hebben voor het project plastic materialen verzameld. Uit deze diverse hoop afvalproducten, van kleerhanger tot cd-hoesje, konden de leerlingen kiezen. Na 4 weken hard werken presenteren ze met trots hun eigen kunst in galerie Kempro!

Tags: