Plastic Soep – De Berkenschutse
18598
post-template-default,single,single-post,postid-18598,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Plastic Soep – De Berkenschutse

Plastic Soep – De Berkenschutse

We trappen 2022 af met een tentoonstelling van onderwijsexpertisecentrum De Berkenschutse (onderdeel van instituut Kempenhaeghe). Leerlingen Tekenen, uit leerjaar 4, zijn ook dit jaar weer aan de slag gegaan met het kunstproject ‘Plastic Soep’.

De hele dag door komen we in aanraking met plastic producten maar wat gebeurd er eigenlijk met al dat plastic afval wanneer we het weggooien? Met een lokaal vol plastic afval, van medische slangen tot een oude stofzuiger, zijn de leerlingen gestart met het maken van een eigen plastic kunstwerk. Na vijf weken hard werken presenteren ze met trots hun eigen kunst in galerie Kempro.