STEENGOED│Atelier Kempro
20334
post-template-default,single,single-post,postid-20334,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

STEENGOED│Atelier Kempro

STEENGOED│Atelier Kempro

Natuurlijke schoonheid ontmoet ambachtelijke vaardigheid in onze nieuwste expositie, waar we de creatieve ambachtsmensen van ons atelier in de schijnwerpers zetten. Deze getalenteerde ateliermedewerkers hebben met toewijding, passie en kennis keramische werken vervaardigd die de verbeelding inspireren. De keramische sculpturen intrigeren met hun vrije ontwerpen, terwijl de vazen, schalen en bollen de ruimte vullen met een samenspel van kleur en vorm.

Deze expositie viert niet alleen de schoonheid van keramiek, maar ook de onbegrensde mogelijkheden van deze creatieve expressie. Elk stuk vertelt een verhaal van doorzettingsvermogen en talent en herinnert ons eraan dat ware kunst geen beperkingen kent.

Iedereen is van harte welkom om samen met onze ateliermedewerkers de tentoonstelling te openen op donderdag 12 oktober om 13.30 uur bij Galerie Kempo. En te genieten van de wonderlijke wereld van keramische kunst en ander Kempro-werk. Deze tentoonstelling loopt tot en met donderdag 21 december 2023. Graag tot ziens!