Wouter Stips
16341
post-template-default,single,single-post,postid-16341,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.6,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Wouter Stips

Wouter Stips

Na 15 intensieve jaren televisiewerk besloot Wouter Stips in 1995 terug te keren naar zijn oude passie: vrij schilderen. In zijn werk is het plezier van die artistieke vrijheid te zien. Het zijn schilderijen met een luchtig soort surrealisme. De soms zelfs wat bizarre afbeeldingen nodigen uit om mee te fantaseren. Zijn engelen dagen u uit na te denken over uw eigen engelenbeeld. Hoe ziet uw engel er uit en wat doet uw engel. In november 2003 werd het schilderij “Pass on le Baton” van Wouter Stips genomineerd bij the International Olympic Art Contest. De jurering vindt plaats in maart 2004 in Lausanne.

Deze bijzondere tentoonstelling is de eerste in een serie jubileumtentoonstellingen ter gelegenheid van het tien jarig bestaan van Galerie Kempro.