Henk Meijer
16362
post-template-default,single,single-post,postid-16362,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-3.0.5,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Henk Meijer

Henk Meijer

Al meer dan 25 jaar tekent en schildert Henk Meijer. Dat hij terecht door velen een natuurtalent wordt genoemd, is al meermalen gebleken door de nominaties en prijzen die hij heeft gewonnen. Bijvoorbeeld als winnaar van de K4 AWARD – de landelijke prijs voor kunstenaars met een verstandelijke handicap – in 1997.

Meijer’s enthousiaste belangstelling voor kerk en koninklijk huis, vormen voor hem een onuitputtelijke bron van inspiratie. Daartnaast laat Meijer zich leiden door meer alledaagse, maar daardoor niet minder indrukwekkende onderwerpen.

Meijer is met veel dingen begaan en verbeeldt zijn gevoelens met fijne toets en veel details. En of de keuze nu valt op schilderij, tekening of grafiek; de ziel van de kunstenaar is altijd herkenbaar.

Tags: